Er zijn veel dingen die werken bij DiscountCo lonend maken, maar vraag het hier aan iedereen en het antwoord is altijd hetzelfde; de mensen. Met een super collaboratieve cultuur is het heel belangrijk dat we allemaal graag samenwerken en veel genieten met de beste omgeving.

We nemen niet alleen slimme mensen aan, we nemen geweldige mensen aan en maken hun carrière. Als je denkt dat je hebt wat nodig is om je uiterste best te doen, om de mensen om je heen te verrassen en te empoweren, dan zijn dit enkele van de dingen waar je naar uit kunt kijken om te genieten van Hard werken en het verschil maken.

Salaris

We bieden een enorm salaris en bieden onze medewerkers ook andere voordelen. Als je carrière wilt maken, dan is dit de beste en perfecte plek voor jou.

Bonussen

Al onze medewerkers ontvangen jaarlijkse bonussen die gebaseerd zijn op de bedrijfsprestaties. Beter werken en een beste beloning krijgen.

Flexibele arbeidsvoorwaarden

We bieden het beste salarispakket met tal van andere voordelen, zoals sportschoolbijdragen, medische verzekering, pensioenen, maandelijkse en jaarlijkse diners, verhogingen en tal van andere voordelen waarvan ze kunnen genieten.

Ons kantoor

Als u uw toekomst rooskleurig wilt maken, verspil uw tijd dan niet en sluit u bij ons aan. Wij geloven dat een gezond team een gelukkig team is, zowel mentaal als fysiek. Ons bedrijf is 5 dagen per week geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Dit is een van de beste platforms voor persoonlijke ontwikkeling en ervaring in digitale marketing, Affiliate Marketing. Dit is een softwarehuis dat we meerdere bedrijven runnen en ook online op de markt brengen. Als je op digitaal gebied wilt groeien, kom dan en bouw aan je toekomst.